index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


Rulada cu ciuperci

Ingredientele Necesare:

500 ml lapte 200g unt sau 250g margarina 5 linguri faina 5 oua Pentru umplutura: 300-400g ciuperci 1 lingura unt 2 linguri faina 2-3 linguri de smantana sare, piper, patrunjel verde

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se pune la fiert laptele impreuna cu untul taiat bucatele. Cand incepe sa clocoteasca amestecul, se ia de pe foc si se adauga faina toata, amestecand repede ca sa nu se formeze cocoloase. Cand compozitia s-a racit, se adauga, pe rand, cele 5 galbenusurile si albusurile batute spuma. Se coace la foc potrivit, in tava unsa si tapetata. Cand este coptul aluatul, se rastoarna pe un servet. Peste aluat se pune compozitia de ciuperci: ciupercile taiate se inabusa cu o lingurita de unt, doua lingurite de faina, sare, piper, patrunjel verde tocat si 2-3 linguri smantana. Se fierbe la foc slab pana scade sosul. Se ruleaza foaia impreuna cu ciupercile, cu ajutorul servetului, pentru ca rulada sa-si pastreze forma. Se rade cascaval deasupra.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Rulada cu ciuperci

Comentarii

Adauga comentariu