index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Puiul va capata un gust deosebit daca inainte de prajire se va unge cu smantana si pasta de tomate.


Friptura lioneza

Ingredientele Necesare:

6 buc a 150g carne porc 2 linguri margarina 1 lingura de faina 2 linguri bulion 250g ceapa sare, piper, patrunjel verde

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Ceapa se curata si se taie felii subtiri, iar patrunjelul se toaca marunt. Se prajeste carnea intr-o lingura de margarina, cate 5 minute pe fiecare parte. In margarina ramasa, separat, se prajeste ceapa, apoi se pune faina si se amesteca bine. Se pune 1/2 pahar de apa si se lasa sa se ingroase amestecul, apoi se adauga bulion, sare si piper. Peste fripturile asezate pe un platou se toarna sosul si se presara patrunjel tocat.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Friptura lioneza

Comentarii

Adauga comentariu