index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru a absorbi grasimea, in exces, din supa, puneti in timp ce fierbe supa, o foaie de salata verde si scoateti-o dupa ce s-a inmuiat. Daca nu a absorbit suficienta grasime, repetati procedura.


Rosii murate

Ingredientele Necesare:

2 kg rosii coapte, mici si tari 1/4 l otet din vin alb 1 capatana usturoi busuioc, salvie, cimbru si patrunjel 1 l ulei de masline

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se taie rosiile in jumatati si se usuca. Se amesteca otelul cu 1/4 l apa si se tine putin rosiile in zeama astfel rezultata. Se umple un borcan cu straturi alternative de rosii, usturoi si verdeata. Se toarna uleiul deasupra.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Rosii murate

Comentarii

Adauga comentariu