index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


Papanasi cu branza (4 portii)

Ingredientele Necesare:

400g branza de vaci 4 oua 150g faina 4 plicuri de zahar vanilinat 1/2 pachet de praf de copt 500 ml ulei 100g dulceata 200g smantana

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se separa galbenusurile de albusuri. Uleiul se pune la incins. Intr-un castron se amesteca branza, galbenusurile, zaharul vanilinat si praful de copt. Se formeaza un aluat, peste care se pune faina si se framanta pana se poate modela. Pentru fiecare portie se socotesc cate doua bucati. Din fiecare bucata se mai taie o bucatica de marimea unei masline mai mari. Din cea mare se formeaza un cilindru de 6 cm inaltime, iar din bucata mica se modeleaza o biluta. Bucatile modelate se arunca in uleiul incins. Dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie. Cilindrii se aseaza vertical si se umplu cu dulceata, se toarna apoi smantana, se pune biluta in cupa si se toarna din nou smantana. Se orneaza cu lichid din dulceata. Se servesc fierbinti.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Papanasi cu branza (4 portii)

Comentarii

Adauga comentariu