index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verdeața își va reface aspectul proaspăt, dacă se va așeza în apă rece cu puțin oțet. Frunzele ofilite de salată se vor împrospăta, dacă le vom ține vreo 15 min. în apă caldă.


Prajitura Crant

Ingredientele Necesare:

Blat: 120 g zahar, 6 oua, 60 g faina, 100 g nuca macinata. Crema: 200 g unt, 200 g zahar pudra

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Pentru blat, se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, nuca, faina, si praful de copt. Se pune compozitia in tava si se da la cuptor sa se coaca, aprox.40-45 minute. Cand se raceste, se taie blatul in doua parti. 100 g zahar se topeste la culoarea caramel, iar in el se pun 80 g nuca taiata. Se intinde apoi pe un platou, uns cu putin ulei, pana se raceste. Rece se da prin masina de nuca, dar numai jumatate din nuca prajita, cealalta jumatate se zdrobeste cu sucitorul. Se cerne printr-o sita. Partea marunta se pune in crema, iar cealalta se pune deasupra, dupa ce a fost unsa cu un strat subtire de crema. Crema se prepara astfel: 200 g unt se freaca spuma cu 200g zahar pudra, si se adauga nuca macinata fin.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Prajitura Crant

Comentarii

Adauga comentariu