index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Inainte de a prepara peste prajit este indicat ca inainte de a-l da prin faina si a-l praji sa il tineti 5-10 minute in lapte. Va capata un gust deosebit.


Tort de fructe

Ingredientele Necesare:

7 oua 300g zahar 40 g gelatina 1 litru frisca fructe: banane, ananas, portocale, capsuni, caine, etc

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se inmoaie gelatina cu 100 ml apa, se freaca galbenusile cu 150g zahar. Se adauga gelatina si se da la foc, amestecandu-se continuu pana devine ca o smantana groasa. Se bat albusurile, in care se adauga treptat 150 g zahar. Se opreste frisca pentru ornat, iar restul se amesteca cu crema fiarta si calduta. Se adauga albusurile spuma, coaja de lamaie, vanilia. Intr-un vas se pune celofan, se aseaza fructele taiate pe fundul vasului, se toarna crema, presarand bucati de fructe din cand in cand. Se lasa la rece timp de 5-6 ore. Se rastoarna pe un platou si se imbraca in frisca.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Tort de fructe

Comentarii

Adauga comentariu