index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Carnea prajita este considerata gata atunci cand la intepatura cu furculita va elimina un suc suculent.


Rulada cu vinete si curcan

Ingredientele Necesare:

2 vinete sare 6 linguri ulei 8 snitele de curcan a 80 g piper 600 g rosii 1 lingura unt 1/2 legatura patrunjel

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Spalati vinetele, curatati-le si taiati-le pe lung in felii subtiri. Presarati-le cu sare si lasati-le sa se patrunda. Scurgeti-le si dupa aceea prajiti-le in 4 linguri de ulei intr-o tigaie cu fund dublu. Spalati snitele, uscati-le cu un servet, apoi bateti-le. Condimentati-le, asezati feliile de vinete peste ele, rulati si fixati cu sfoara de bucatarie sau scobitori. Prajiti aproximativ 10 minute in grasimea de la vinete. Luati-le de pe foc si pastrati rulourile calde. Spalati rosiile, curatati-le, indepartati-le semintele si taiati-le felii. Incingeti restul de ulei, caliti rosiile si luati de pe foc. Incorporati untul, busuiocul, spalat si tocat, sare si piper. Asezati rulourile in farfurie si serviti.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Rulada cu vinete si curcan

Comentarii

Adauga comentariu