index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ouale se tin in apa rece cam 5-6 miute dupa ce s-au fiert pentru a se putea decoji mai usor. Un ou moale e gata intr-un minut, unul cleios in 3 minute, iar unul tare in 5 minute de cand a inceput apa sa fiarba.


Salata taraneasca de vinete

Ingredientele Necesare:

2-3 vinete 2 ardei grasi 2cepe 2 rosii sare, ulei

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se coc vinetele si ardeii; cand sunt gata, se presara legumele cu sare, se acopera cu un prosop curat si se lasa circa 30 de minute. Se curata apoi coaja si se pun la scurs in strecuratoare. Se curata ceapa, se taie marunt, se caleste in ulei; se adauga rosiile curatate de pielite si taiate marunt. Dupa ce se calesc, se rastoarna intr-un castron si se amesteca cu vinetele tocate si ardeii taiati bucatele. Se potriveste de sare.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Salata taraneasca de vinete

Comentarii

Adauga comentariu