index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Carnea congelata nu se decongeleaza decat la temperatura camerei sau in cuptorul cu microunde.


Sos cu ciuperci si smantana

Ingredientele Necesare:

250g ciuperci 1 lingura de unt 1 lingura de faina 1 ceasca de zeama de carne 2 linguri de smantana cateva fire de patrunjel sare

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se spala si se taie ciupercile in felii subtiri. Se inabusa pe foc cu 1/2 lingura de unt. Separat se face un rantas alb dintr-o jumatate de lingura de unt si o lingura de faina. Se stinge cu zeama de carne. Se adauga ciupercile inabusite, sare si putin patrunjel tocat foarte fin. Se lasa sa fiarba amestecand din cand in cand; daca sosul este prea gros, se mai adauga zeama de carne. Din cand in cand, se ia cu o lingurita spuma ce se formeaza la suprafata. Se adauga smantana si se lasa sa dea un clocot, dar la foc mic, pentru ca smantana sa nu se taie.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Sos cu ciuperci si smantana

Comentarii

Adauga comentariu