index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru a fragezi friptura exista doua secrete: putin mustar cu care este unsa bucata de carne sau vin. In cazul vinului se utilizeaza numai vinul alb.


Sos cu ciuperci si smantana

Ingredientele Necesare:

250g ciuperci 1 lingura de unt 1 lingura de faina 1 ceasca de zeama de carne 2 linguri de smantana cateva fire de patrunjel sare

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se spala si se taie ciupercile in felii subtiri. Se inabusa pe foc cu 1/2 lingura de unt. Separat se face un rantas alb dintr-o jumatate de lingura de unt si o lingura de faina. Se stinge cu zeama de carne. Se adauga ciupercile inabusite, sare si putin patrunjel tocat foarte fin. Se lasa sa fiarba amestecand din cand in cand; daca sosul este prea gros, se mai adauga zeama de carne. Din cand in cand, se ia cu o lingurita spuma ce se formeaza la suprafata. Se adauga smantana si se lasa sa dea un clocot, dar la foc mic, pentru ca smantana sa nu se taie.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Sos cu ciuperci si smantana

Comentarii

Adauga comentariu