index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Carnea congelata nu se decongeleaza decat la temperatura camerei sau in cuptorul cu microunde.


Ghiveci de crap

Ingredientele Necesare:

1 kg crap 3 linguri de ulei 1 ceapa 1 morcov 1 patrunjel telina 2 linguri de bulion/ 4 rosii o mana de mazare, o mana de fasole verde 5 boabe de piper sare

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se curata pestele, se taie in bucati, se pune sare si se lasa sa stea pana se pregateste zarzavatul. Se prajeste in ulei ceapa taiata felii. Cand este aurita, se adauga un morcov, un patrunjel si telina, taiate felii. Cand incep sa se inmoaie, se adauga bulionul, subtiat cu apa, sau rosiile, mazarea, fasolea verde, taiata in bucati si cateva boabe de piper. Se lasa sa fiarba la cuptor. Mancarea trebuie sa fie scazuta. Daca scade prea tare si pestele nu este gata, se mai adauga putina apa. Se serveste rece.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Ghiveci de crap

Comentarii

Adauga comentariu