index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Carnea congelata nu se decongeleaza decat la temperatura camerei sau in cuptorul cu microunde.


Placinta cu carne

Ingredientele Necesare:

500 g foi de placinta 1 kg burta fiarta si tocata o legatura de ceapa verde 2-3 linguri marar verde tocat 2-3 linguri patrunjel verde tocat 4 galbenusuri 1 albus 2 linguri de grasime sau unt sare piper

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se amesteca tocatura de burta cu ceapa verde, taiata marunt, mararul, patrunjel, miez de paine inmuiat in lapte si faramitat, galbenusurile si albusul, (la dorinta o lingurita smantana), sare si piper dupa gust. Se astern pe fundul tavi cateva foi, unse bine, una cate una. Se pune tocatura, apoi se aseaza celelalte foi deasupra. Se poate pune deasupra un ou batut cu putina smantana. Se da placinta la cuptorul incalzit in prealabil si se coace, timp de 30-40 de minute. Se serveste calda cu salata verde.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Placinta cu carne

Comentarii

Adauga comentariu