index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


Chifle umplute

Ingredientele Necesare:

12 chifle 500 g ciuperci 2 oua 100 g unt 50 g faina 150 ml lapte 50 g cascaval sare, piper

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se aleg chifle mici, crescute, la care li se taie cate un capacel si li se scoate o parte de miez. Ciupercile se taie marunt si se calesc in putin unt. Din restul de unt, faina si lapte se face un sos alb; cand ciupercile nu mai au zeama, se adauga sosul, putin lapte si se lasa sa fiarba incet. Dupa 10 minute, se da deoparte, se pun ouale batute, sare si piper. Cu aceasta compozitie obtinuta se umplu chiflele, se stropesc cu ou batut, cu 3-4 linguri de lapte si se aseaza in tava, presarate cu cascaval ras. Se da la cuptor timp de 10 minute. Se servesc calde.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Chifle umplute

Comentarii

Adauga comentariu