index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ceapa se caleste in putin ulei cu apa, pentru a elimina efectele toxice ale prajirii cepei numai in ulei.


Ciorba de maruntaie

Ingredientele Necesare:

100 g maruntaie de pasare 1 ceapa 2 morcovi 1 pastarnac 1 telina mica 2 linguri de bulion 1 litru de bors sare, piper, 1 legatura de leustean

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Maruntaiele se spala, se taie in bucati, apoi se pun la fiert in apa rece cu un praf de sare. Se ia spuma, apoi se pune ceapa tocata marunt. Zarzavatul se curata, se spala si se da prin razatoare, dupa care se adauga in ciorba. La sfarsit se adauga borsul fiert cu bulionul. Se lasa sa fiarba cateva minute, se condimenteaza cu sare si piper. Se orneaza la servit cu leustean tocat marunt.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Ciorba de maruntaie

Comentarii

Adauga comentariu