index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ouale se tin in apa rece cam 5-6 miute dupa ce s-au fiert pentru a se putea decoji mai usor. Un ou moale e gata intr-un minut, unul cleios in 3 minute, iar unul tare in 5 minute de cand a inceput apa sa fiarba.


musaca cu carne

Ingredientele Necesare:

1 kg de cartofi
500 gr carne tocata mixta (vita si porc)
verdeata: marar, patrunjel
1 ceapa potrivita
codimente: piper, busuioc, sare
2 oua

Timp Preparare:

1 minute

Mod De Preparare:

Se fierb cartofii si se fac piure. Se ia carnea tocata si se amesteca bine cu verdeata si cu condimente. Se pune la calit ceapa iar peste ceapa se adauga si carnea tocata. Se lasa timp de 5 minute.Ungeti un vas cu ulei, intindeti jumatate din piureul de cartofi in vas dupa care puneti carnea calita si acoperiti cu cealalta jumatate de piure. Se pune la cuptor si se tine acolo cam 40 de minute. Cand e aproape gata se bat ouale si se intind deasupra. Se mai lasa putin la cuptor dupa care se sreveste. Pofta Buna.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: musaca cu carne

Comentarii

Adauga comentariu