index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Puiul va capata un gust deosebit daca inainte de prajire se va unge cu smantana si pasta de tomate.


paine umpluta cu varza acra si pastrama

Ingredientele Necesare:

500 gr aluat de paine alba
300 gr varza murata tocata fideluta, foarte bine scursa de zeama
300 gr pastrama de porc feliata (se poate folosi carne de vita sau porc, taiata sau destramata cu furculita)
un sos facut din o lingurita de mustar Dijon, o lingurita de mustar cu boabe, o lingurita maioneza si una ketchup
un ou pt. uns painea pe deasupra

Timp Preparare:

40 minute

Mod De Preparare:

Se pudreaza cu faina masa/suprafata pe care lucrati si se intinde aluatul de paine intr-o foaie dreptunghiulara, avand o grosime de aproape 1 cm.
Se unge aluatul cu un strat de sos, apoi se pune carnea peste sos pe toata foaia de paine si deasupra, numai pe jumatate, varza acra. Se impatureste pe jumatate, se ung marginile cu ou si se lipesc bine, apoi se unge si pe deasupra incat sa aiba o crusta aurie cand se coace. Se inteapa cu furculita pe alocuri sa poata "respira si se presara piper macinat pe deasupra.
Se coace la foc mediu, in mijlocul cuptorului cca 30-35 de minute, pana este aurie. Se lasa sa se raceasca putin si se taie felii. Este f. buna calduta, dar merge la fel de bine si rece.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: paine umpluta cu varza acra si pastrama

Comentarii

Adauga comentariu