index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ceapa se caleste in putin ulei cu apa, pentru a elimina efectele toxice ale prajirii cepei numai in ulei.


piept de porc sarat pane

Ingredientele Necesare:

350 g piept de porc sarat, 1 lingura faina, 1 ou, 2 linguri pesmet alb, ceasca ulei, mustar, sare

Timp Preparare:

60 minute

Mod De Preparare:

Carnea se pune la desarat intr-un bol cu apa rece cu o zi inainte de a fi preparata si consumata. Pe parcursul acelei zile aveti grija sa schimbati apa de cateva ori. Pieptul astfel desarat se fierbe 1 ore in apa clocotita cu sare. Se lasa la racit dupa care se taie felii. Ca si snitelul, se se trece prin faina, ou batut si pesmet alb. Se prajeste in ulei. Se serveste fierbinte iar deasupra se poate pune mustar.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: piept de porc sarat pane

Comentarii

Adauga comentariu