index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Stiati ca, carnea tocata poate fi prajita si in apa minerala. In acest mod veti economisi cateva linguri de ulei.


piept de pui in foi de varza rosie

Ingredientele Necesare:

250 gr ciuperci, 1 ceapa, 1/2 legatura de patrunjel, 1 lingurita de mustar, 2 linguri de ulei, 4 frunze varza rosie, 2 felii piept de pui dezosat, 2 linguri de vin alb, sare si piper dupa gust.

Timp Preparare:

120 minute

Mod De Preparare:

Se toaca marunt ceapa si ciupercile. Se inabuse 10 minute cu o lingura de ulei si 3 linguri de apa. Patrunjelul se toaca marunt si se adauga peste ceapa si ciuperci. Se adauga mustarul, sarea si piperul. Foile de varza se spala bine si se pregatesc astfel: subtiem cu cutitul partile groase (cotoarele si nervurile), apoi le oparim timp de 2 minute si le scurgem. Luam pieptul de pui si il batem cu ciocanul de snitele. Ungem feliile cu amestecul de ciuperci.
Le rulam si le imbracam pe fiecare incate 2 frunze de varzarosie. Ungem un vas cu restul de ulei, asezam rulourile din piept de pui in foi de varza, stropim cu vin. Se pun la cuptor pentru un sfert de ora.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: piept de pui in foi de varza rosie

Comentarii

Adauga comentariu