index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Inainte de a prepara peste prajit este indicat ca inainte de a-l da prin faina si a-l praji sa il tineti 5-10 minute in lapte. Va capata un gust deosebit.


piept de pui la vas roman

Ingredientele Necesare:

500 g piept de pui dezosat
1 ceapa mare
1 legatura mica de marar
1 legatura mica de patrunjel
1 ardei rosu
5 cartofi
condimente
ulei de masline

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se taie pieptul in bucati mari si se pune intr-o oala destul de mare. Ceapa se curata, se spala si se taie foarte marunt si se pune in vasul in care este si carnea. Se adauga marar, patrunjel taiate marunt si ardeiul rosu. Cartofii se curata, se taie cuburi mari se se adauga peste carne.

Se adauga peste toate o lingurita de condimente si cateva linguri mari de ulei de masline si se amesteca.

Dupa ce vasul roman a stat in apa timp de 20 minute, carnea cu legumele se aseaza in acesta si se pun la cuptor, la foc potrivit timp de 40-50 de minute.

In ultimele 10 minutele se lasa vasul fara capac pt. a se praji carnea.

Se serveste cu salata de varza sau cu ce garnitura preferati.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: piept de pui la vas roman

Comentarii

Adauga comentariu