index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Puiul va capata un gust deosebit daca inainte de prajire se va unge cu smantana si pasta de tomate.


piept de rata cu portocale

Ingredientele Necesare:

12 portii: 8 portocale, 250 ml.vin alb sec,zahar,3 cuisoare,1/2 lingurita boabe de piper,1 legatura corindru,6 fileuri piept de rata(cca.300g),piper, sare, 125ml.supa

Timp Preparare:

60 minute

Mod De Preparare:

pOrtocalele se spala cu apa fierbinte. Se rade coaja de la una dintre ele si se storc ambele fructe. Peste sucul de portocale se adauga vin, zahar, cuisoare si boabe de piper si se da totul in fiert. Dupa ce a fisrt se lasa la racit. Se adauga peste sos si coriandru. Se ia carnea si se pipereaza. Apoi luati carnea si cresati-o si lasati-o sa se marineze peste noapte(cca 8 ore) in zeama de portocale. Scoateti carnea si condimentati-o. Se paseaza marinata. Se iau 4 portocale, se curat si se taie felii. Carnea se pune la prajit. Aveti in vedere sa se prajeasca bine pe ambele parti. Lasati la prajit pe o parte circa 10 minute dupa care o prajiti tot cam atat si pe a doua parte. Scoateti carnea din tigaie,infasurati-o in aluminiu si lasati-o 10 min. Luati pieptul de rata si taiati-l felii subtiri. Stoarceti 2 portocale si amestecati sucul obtinut impreuna cu marinata,supa si zeama de la friptura. Dati in fiert amestecul si adaugati feliile de portocala. Puneti sa se incalzeasca bine. Feliile de carne de rata se aseaza decorativ impreuna cu cele de portocale. Se stropeste cu sos.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: piept de rata cu portocale

Comentarii

Adauga comentariu