index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ouale se tin in apa rece cam 5-6 miute dupa ce s-au fiert pentru a se putea decoji mai usor. Un ou moale e gata intr-un minut, unul cleios in 3 minute, iar unul tare in 5 minute de cand a inceput apa sa fiarba.


platou de costite porc cu miere si vin

Ingredientele Necesare:

costite de porc, miere, vin, usturoi, piper, ulei de masline

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

Intr-un bol adanc se amesteca o lingura de miere, o lingura ulei de masline, sare, piper dulce, piper . Se amesteca bine toate aceste ingrediente. Se iau costitee si se ung bine cu acest sos. Se lasa 10 minute sa se patrunda gustul si aroma. Costitele se pun in cratita, se pune usturoi, vin cam 100 ml, se presara putin patrunjel, se acopera si se dau la cuptor pt 25-30 min, pana devin putin crocante. Va doresc Pofta Buna.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: platou de costite porc cu miere si vin

Comentarii

Adauga comentariu