index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pepenele verde sau lubenita este compus din 97% apa. Poate fi astfel nu numai un depurativ foarte bun dar si un element important dintr-o dieta.  Pepenele galben contine 88% apa si este un tratament foarte bun pentru anemii, tuberculoza pulmonara, constipatie si hemoroizi, boli de rinichi, guta, reumatism, afectiuni ale bilei, ingrijirea tenului.  


pui marocan

Ingredientele Necesare:

- 6 pulpe inferioare de pui
- 1 ceapa mare(200gr)
- 2 catei usturoi
- 2 rosii mai moi(300gr)
- 1/2 lingurite sare, 1/2 lingurita piper, 1/2 lingurita chimen, 1 lingurita sofran, 1/4 lingurita ghimbir, 1/4 lingurita coriandru, 1 lingurita boia
- 1 lingura suc lamaie
- ulei masline

- 1 vanata mica
- alune

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Intr-o oala se pun 2 linguri ulei de masline. Ceapa si usturoiul se pun la calit in oala pana devine transparenta.

Se iau toate condimentele si se amesteca intr-o cana.iar cana se varsa peste ceapa. Se mai tine 1 minut pe foc.


Rosiile se toaca marunt si se adauga si ele peste ceapa. Se mai pun 80 ml de apa si zeama de lamaie. Se amesteca bine si se lasa putin sa fiarba. Pulpele se aseaza in acest sos. Oala se acopera cu un capac si se mai tin la fiert cca 40 de min. Se amesteca din cand in cand.

Se ia vanata si se taie cubulete fara a se curata. Se freaca cu sare, piper si se stropeste cu ulei de masline.
Cubuletele se aseaza intr-o tava si se tin la cuptor 15 minute, pana devin aurii.

Pulpele cu sosse servesc cu o garnitura ( la alegere) Deasupra lor se pun cubuletele de vinete si alunele prajite Va doresc Pofta Buna.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: pui marocan

Comentarii

Adauga comentariu