index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


saramura de pui

Ingredientele Necesare:

1 pui, 5 rosii, 2 cepe, 2 ardei grasi, sare, piper, un morcov, un pahar de vin alb, putin cimbru si o legatura mare e patrunjel

Timp Preparare:

60 minute

Mod De Preparare:

Puiul se va proportiona si de preferinta se va folosi ceaunul pentru al inabusi si in prealabil va fi fiert. Taiati ceapa si ardeiul gras. Morcovul se da prin razatoare. Rosiile se dau si ele prin razatoare. Cand carnea este gatase adauga rosiile date pe razatoare, cimbrul, vinul si patrunjelul. se pune sare si piper. Pofta Buna

Grad Dificultate:

avansata

Alte informatii despre: saramura de pui

Comentarii

Adauga comentariu