index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


ciulama de ciuperci

Ingredientele Necesare:

1/2 kg ciuperci albe de padure sau de cultura, 50 g unt, 25 g faina, 100 ml smintina, o ceapa, marar, patrunjel, piper, sare

Timp Preparare:

10 minute

Mod De Preparare:

Ciupercile, curatate si bine spalate, se taie in felii mari si se fierb acoperite, jumatate de ora, intr-o cratita cu 1/4 l apa clocotita, la foc mic, impreuna cu ceapa care a fost in prealabil taiata in sferturi, pina cind ciupercile se moaie bine, scotindu-se apoi ceapa. Faina se freaca cu o lingura de apa rece desertindu-se peste ciuperci cu care se amesteca. Se lasa la fiert cateva clocote. Smantana batuta cu o lingura de apa rece se amesteca cu sosul fierbinte. Se sareaza iar peste se pun bucatele de unt, frunze de marar si patrunjel taiate marunt.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: ciulama de ciuperci

Comentarii

Adauga comentariu