index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


ciuperci cu pilaf

Ingredientele Necesare:

1 cana orez, 1 ceapa mijlocie, 300 g ciuperci

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

Orezul se pune la fiert in apa cu sare. Ceapa taiata marunt se pune la calit.Peste ceapa se adauga cipuercile si se lasa pana scad.

Peste orezul fiert se aduga ciupercile si se condimenteza.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: ciuperci cu pilaf

Comentarii

Adauga comentariu