index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


ciuperci scazute

Ingredientele Necesare:

1/2 kg ciperci, 50 g unt, o lingurita cu virf cu marar sau patrunjel, zeama de lamiie, o lingurita vegeta cu sare, un varf de cutit de piper.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Ciupercile se taie felii mari, se adauga intr-o tigaie si se inabuse in unt. Se tin la foc mic acoperite pana se inmoaie. Daca vedeti ca nu s-au inmuiat mai adaugati apa. Cand ciupercile s-au facut se adauga vegeta si se sareaza si pipereaza dupa gust. Se taie marunt mararur si patrunjelul si se adauga si ele. Se amesteca bine.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: ciuperci scazute

Comentarii

Adauga comentariu