index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


ciuperci umplute

Ingredientele Necesare:

8 ciuperci mari, 2 oua , 2 linguri cu unt sau culei, 1 ceapa, 1 piept pui, 1 ardel rosu, 1 legatura marar, sare si piper

Timp Preparare:

50 minute

Mod De Preparare:

Palariile ciupercilor se scobesc,apoi se umplu cu un amestec format din piept pui fiert si taiat in fasii mici, piciorusele ciupercilor tocate fin, ceapa si adreiul taiate marunt si calite in ulei, mararul tocat, ouale crude, sarea si piperul. Ciupercile astfel umplute se aseaza pe o tava care a fost in prealabil unsa cu ulei. Se pune putina apa ca sa nu se prinda. Se pun la cuptor si se tin jumatate de ora.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: ciuperci umplute

Comentarii

Adauga comentariu