index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


dovlecei cu sos de rosii

Ingredientele Necesare:

2 dovlecei mari sau 4 mici
2 linguri faina
1 ou
1 lingura pesmet
100g ulei
sos de rosii

Timp Preparare:

60 minute

Mod De Preparare:

Se curata dovleceii. Se taie felii groase. Se freaca cu sare si se dau prin faina, oua si pesmet ca snitelele. Se rumenesc in ulei si se servesc cu sos de rosii.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: dovlecei cu sos de rosii

Comentarii

Adauga comentariu