index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


fasole verde

Ingredientele Necesare:

800 g. fasole verde conservata
1 ardei capia rosu
1 ardei verde
1 ceapa potrivita
1 rosie
3 catei de usturoi
patrunjel
piper
sare

Timp Preparare:

50 minute

Mod De Preparare:

Ceapa se taie pestisori si se pune la calit. Ardeii se curata si ei, se taie, se freaca cu sare si se adauga peste ceapa pana se inmoaie putin. Rosia se taie cuburi si se adauga si el peste ceapa calita. Se pune apoi usturoiul curatat si taiat marunt si fasolea verde. Se varsa 2 pahare de apa. Se tin la fiert pana apa a scazut. La sfarsit se adauga patrunjelul tocat marunt . Se pune piper.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: fasole verde

Comentarii

Adauga comentariu