index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


masline umplute

Ingredientele Necesare:

masline mari 600 g
telemea de oaie 100 g
unt 100 g
boia de ardei dulce 2 g

Timp Preparare:

20 minute

Mod De Preparare:

Inainte de preparare maslinele se tin intr-un bol cu apa calda pentru a se desarara. Se curata de samburi. Maslinele se tin mai multe ore in apa calda pentru a se desara. Se scot apoi samburii. Telemeaua se da pe razatoare, se amesteca cu untul si boiaua, pana ce se obtine o crema uniforma. Maslinele se umpl facandu-se deasupra fiecarei masline cate un varf.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: masline umplute

Comentarii

Adauga comentariu