index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pestele se curata mai usor de solzi daca il punem in apa clocotita cateva secunde, dupa care il punem sub un jet de apa rece.


musaca de macaroane cu ciuperci

Ingredientele Necesare:

500 g macaroane fierte sau taietei lati(fara ou;se pot face in casa),
100 ml ulei,
200 g mazare,
2 morcovi potriviti,
500 g ciuperci,
1 ceapa mare,
5 catei de usturoi,
500 g rosii,
busuioc tocat marunt,
cimbru, 150 g margarina,
4 linguri faina,
8-10 masline fara samburi,
marar,
patrumjel,
sare,
piper.

Timp Preparare:

60 minute

Mod De Preparare:

Pastele se fierb. La fel si mazarea. Separat se calesc in putin ulei morcovul ras, ciupercile si ceapa taiata marunt.

Se adauga apoi rosii, se presara cu cimbru, busuioc, sare si piper si se lasa sa fiarba totul pana iese uleiul la suprafata.

Margarina se topeste intr-o cratita, in ea se pune faina si se rumeneste. Se amesteca permanent, pana devine maronie la culoare. Treptat se adauga apa amestecand cu telul ca sa nu se faca cocoloase si se fierbe cateva minute.Cand este gata se ia de pe foc, se adauga sare si patrunjel tocat.

Intr-o forma unsa cu ulei se pune un strat de sos, apoi in straturi alternative, macaroane si ciuperci. De fiecare data se adauga mazare si putin sos. Deasupra trebuie sa fie macaroane acoperite cu sos. Optional se adauga maslineleSe lasa la cuptor 40 de minute.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: musaca de macaroane cu ciuperci

Comentarii

Adauga comentariu