index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pestele se curata mai usor de solzi daca il punem in apa clocotita cateva secunde, dupa care il punem sub un jet de apa rece.


pilaf cu ciuperci

Ingredientele Necesare:

300 g orez
5 cepe
1 morcov
1 ardei gras
ciuperci (de preferinta hribi, desi merge cam orice soi)

Timp Preparare:

40 minute

Mod De Preparare:

Se taie 2 cepe pestisori si se pun intr-o tigaie alaturi de ciupercile taiate. Se pune apa cat sa le acopere si putin ulei. Se fierb la foc mic pana scade toata apa, apoi se adauga ulei,daca este nevoie si se prajesc (tot la foc mic) aprox 20 de minute. Se sareaza dupa gust.

Cele 3 cepe ramase, se taie cubulete, se calesc in ulei dupa care se adauga morcovul si ardeiul care au fost initial taiate cubulete. Se toarna deasupra cam un litru de apa si orezul. Se lasa pe foc pana orezul este bine fiert. Se sareaza dupa gust si se mananca impreuna cu ciupercile prajite.


Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: pilaf cu ciuperci

Comentarii

Adauga comentariu