index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


rulada de piure

Ingredientele Necesare:

1 kg cartofi, o cutie ciuperci, un fir praz, un ardei gras, verdeata, condimente, 100 g masline, sare, 20 ml ulei, o ceapa, o lingura bulion.

Timp Preparare:

50 minute

Mod De Preparare:

Din cartofi se face un piure consistent si se condimenteaza. Se ia prazul si alaturi de ceapa, ardei, masline si ciuperci se pune la calit in ulei. Se adauga verdeata si condimente si se lasa sa se raceasca. Piureul se intinde in strat subtire pe o folie unsa cu ulei, se pune umplutura si se ruleaza. Se asaza in tava unsa, se pune 1/2 pahar apa si o lingura bulion. Se lasa la cop 1/2 ora si se pune la racit.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: rulada de piure

Comentarii

(2009-04-01)
e tare de tot reteta...buna buna... merita incercata
Adauga comentariu