index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


sarmale de post cu ciuperci

Ingredientele Necesare:

1/2 ciuperci(cu cat mai multe feluri, cuatat mai bime!)
o canade orez
3 cepe mai. 1 morcov
100 ml ulei
2 linguri pasta de rosii
150ml suc de rosii
sare, piper, marar,o foaie de dafin
Varza acra

Timp Preparare:

180 minute

Mod De Preparare:

Cepele se toaca marunt si se pun la calit. Ciupercile spalate si curatate se taie marunt si se pun peste ceapa.Se lasa sa fiarba putin in sucul lor. Orezul se spala si se pune si el peste ciuperci. Se mai adauga 2 linguri de pasta de rosii, sare, marar, piper si o ceasca de apa.Se lasa sa fiarba pana se umfla bobul de orez.

Se lasa sa se raceasca dupa care se trece la procesul de infasurare al sarmalelor. Pe fundul oalei se pune o foaie de varza, varza tocata, sarmalele bine infasurate.Se toarna apa peste ele dupa care se pune sucul de rosii si foaia de dafim.

Se lasa la fiert 1 ora 1 ora si jumatate. Se pot servi alaturi de mamaliga.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: sarmale de post cu ciuperci

Comentarii

Adauga comentariu