index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


tocanita de ciuperci

Ingredientele Necesare:

1kg de ciuperci albe,
1 ardei, o ceapa verde,
ulei,
sare, piper,
faina,
lapte,
smantana/frisca nebatuta,
patrunjel verde

Timp Preparare:

60 minute

Mod De Preparare:

Ciupercile se spala si se curata. Pentru a se curata mai bine se pun intr-un vas cu apa calda si se tin acolo timp de 10 minute. Se adauga o lingura de faina. Se introduc ciupercile.


Se ia ceapa si ardeiul, se spala si se toaca marunt. Ciupercile se taie fasii apoi se calesc in ulei impreuna cu ceapa si ardeiul si se lasa la fiert la foc potrivit. Se tin asa 10 minute. Dupa fierbere se face ingroseala cu o lingura de faina si putina lapte, dupa care se intoduce in tocanita.

Se adauga si smantana si arma secreta, frisca nebatuta. Ultimul ingredient este patrunjelul care se presara peste.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: tocanita de ciuperci

Comentarii

Adauga comentariu