index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Spaghetele vor capata un gust si o aroma speciala daca  in apa in care le fierbem adaugam o foaie de dafin.


zacusca

Ingredientele Necesare:

3 kg vinete
500 g ceapa uscata
1 kg ardei
1 kg gogosari
200 g pasta de tomate/bulion
700 ml ulei
20 boabe piper negru
4-6 frunze de dafin
sare(3 linguri)

Timp Preparare:

180 minute

Mod De Preparare:

Vinetele, ardeii si gogosarii se coc, se curata de coaja, se lasa sa se scurga intr-o sita si apoi se trec pe rand prin masina de tocat o singura data.

Ceapa, taiata foarte marunt sau trecuta prin razatoare, se caleste in ulei, pana devine aurie. Se adauga peste ceapa ardeii si gogosarii si se lasa sa se caleasca impreuna cu ceapa la foc potrivit (se amesteca la interval de 5 minute) . Dupa aproximativ 15 minute, se adauga vinetele, pasta de tomate, dafinul, sarea, piperul si se lasa sa fiarba totul pana cand uleiul se ridica la suprafata. Zacusca se lasa sa fiarba la foc mic si se supravegheaza atent, amestecandu-se la intervale mici de timp.

Recipientul recomandat este tuciul sau o cratita in care zacusca sa poata fierbe fara sa se prinda de partea de jos a vasului.

Zacusca este gata cand uleiul se ridica la suprafata.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: zacusca

Comentarii

Adauga comentariu