index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


crap la cuptor

Ingredientele Necesare:

1,5 kg. peste, 1 lamaie, 1 pahar ulei, usturoi, piper, sare, 1/2 kg. rosii (bulion), 3-4 linguri de vin, cimbru

Timp Preparare:

60 minute

Mod De Preparare:

Pestele curatat se lasa jumatate de ora cu sare, se cresteaza si in crestaturi se pun boabe de piper, usturoi, felii de lamiie, cimbru. Se toarna pe deasupra ulei, vara se pun rosii, iarna bulion. Se da la cuptor. Cand este aproape gata, se picura putin vin.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: crap la cuptor

Comentarii

flavia (2008-09-10)
bun
Adauga comentariu