index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


paste cu ton

Ingredientele Necesare:

400 g. paste spirale
2 conserve de ton
200 g. cascaval ras
delicat dupa gust
20 ml ulei

Timp Preparare:

20 minute

Mod De Preparare:

Se pun pastele la fiert, se strecoara si se pun intr-o cratita unde a fost adaugat ulei. Se ia pestele din conserva si se scurge bine. Se adauga in cratita, alaturi de cascaval si delikat si se tin pe foc 2,3 minute.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: paste cu ton

Comentarii

Adauga comentariu