index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


pastravi rasol

Ingredientele Necesare:

pastravi 1 kg
morcovi 100 g
ceapa 150 g
otet 40 ml
sare

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se pun la fiert morcovii si ceapa inttr-o oala in care se pune apa, sare si 2 linguri de otet. Se curata pastravii, se asaza pe gratarul vasului si se cufunda gratarul in apa. Se lasa sa fiarba cca. 10 min. La un foc domol, se ia vasul de pe foc si se lasa pestele sa se raceasca in apa in care a fiert.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: pastravi rasol

Comentarii

Adauga comentariu