index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


peste cu cartofi si ceapa

Ingredientele Necesare:

750 g. peste, 2 buc. ceapa, 800 gr. cartofi, 300 g. rosii, 1 lingura otet sau 1/2 lamaie, 4 linguri unt sau 6 linguri ulei

Timp Preparare:

40 minute

Mod De Preparare:

Se ia o tigaie, se unge cu unt si se adauga ceapa taiata felii subtiri. Se adauga feliile de peste(crap sau palamida) pregatite din timp si sarate, se acopera cu felioare de rosii, se adauga 3-4 linguri de apa, peste rosii se presara sare si piper.In jurul bucatilor de peste se pun rondele de cartofi prajiti. Pe deasupra se toarna unt sau ulei, cratita se acopera cu capac si se da la cuptor pentru 20-30 minute. In acelasi fel se poate prepara calcanul, stiuca, tiparul, mreana.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: peste cu cartofi si ceapa

Comentarii

Adauga comentariu