index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


peste inabusit

Ingredientele Necesare:

500 g peste proaspat, 1 lingura faina si unt, 800 g cartofi

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Dupa ce a fost curatat si spalat, pestele este pus intr-o cratita pe un singur rand. Se pune apa astfe ca bucatile sa fie acoperite cel mult pina la jumatate. Se pune sare. Peste cratita se pune un capac si se lasa la fiert cam 15-20 de minute. Se poate adauga ceapa si patrunjel taiate marunt. Cand pestele este gata se asaza pe un platou incalzit, iar cu zeama ramasa se prepara un sos alb sau de rosii.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: peste inabusit

Comentarii

Adauga comentariu