index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Carnea congelata nu se decongeleaza decat la temperatura camerei sau in cuptorul cu microunde.


peste pescaresc

Ingredientele Necesare:

750 g. crap, 3 linguri ulei, 2 cepe, 4-5 catei usturoi, 1/4 lingurita cimbru pisat, 2-3 linguri bulion, 1 pahar apa, un virf cutit zahar, sare

Timp Preparare:

60 minute

Mod De Preparare:

Se tine pestele la dezghetat dupa care se taie bucati. Se freaca cu sare si se pun intr-un bol cu capac. Se trece apoi la urmatorul pas, sosul: se pune intr-o cratita ceapa taiata marunt, se toarna apa si se lasa sa fiarba la foc mic 10-15 minute, apoi se adauga uleiul, zaharul, usturoiul bine strivit, cimbrul si bulionul. Se asteapta sa dea in clocot dupa care se pun bucatile de peste, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba acoperit, la foc foarte mic sau in cuptor pina cind scade bine sosul.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: peste pescaresc

Comentarii

Adauga comentariu