index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


saramura de peste 2

Ingredientele Necesare:

1 crap de cca 2kg,
1kg rosii,
3 ardei capia,
2 cepe,
usturoi,
ardei iute,
patrunjel,
piper,
boia,
vegeta.

Timp Preparare:

1 minute

Mod De Preparare:

Dupa ce se curata si spala, crapul se unge cu sare, piper si boia. Se taie ceapa marunt, se inabusa in ulei, se adauga putina apa si se lasa sa fiarba.

Se spala rosiile si ardeii si se pun la copt, pe o plita incinsa. Se intorc pe ambele parti, pana se inmoaie, dupa care se curata de pielite, se toaca, dar nu foarte marunt si se adauga peste ceapa, se potriveste de condimente si se continua fierberea legumelor. Se ia pestele si se pune la prajit pe plita dupa care se pune peste legume si se lasa sa mai dea cateva clocote. La sfarsit, se pun usturoiul, ardeiul iute si patrunjelul, dupa gust.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: saramura de peste 2

Comentarii

Adauga comentariu