index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


saramura de peste

Ingredientele Necesare:

4 fileuri de somn
750 ml de apa
4 catei de usturoi
patrunjel proaspat
cimbru uscat
o lingurita de vegeta
sare grunjoasa

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

Se freaca pestele cu sare (grunjoasa) si se prajeste pe plita sau pe gratar.

Se fierbe apa, se pune o lingurita de vegeta si se toarna intr-u castron peste usturoiul pisat, cimbru si patrunjelul tocat.

Pe masura ce bucatile de peste s-au facut se scot din tigaie si se pun in zeama. Se lasa apoi la racit.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: saramura de peste

Comentarii

Adauga comentariu