index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


lasagne cu carne de vita

Ingredientele Necesare:

lasagne 500 g
ceapa
ardei iute
morcov
telina
carne de vita tocata 250 g
rosii 5 buc
sare
piper
cimbru

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

Se pune ulei intr-o cratita. Cratita se pune pe foc si in ea se adauga un ardei iute, o ceapa, un morcov, telina, taiate marunt. Se lasa sa se prajeasca putin dupa care se pune o cana de apa. Se lasa astfel la fiert putin timp se adauga carnea, rosiile curatate si tocate, sare , piper si cimbru. Lasagnele se fierb , se strecoara, se trec sub jet de apa rece , se ruleaza si se aseaza pe un platou, apoi se condimenteaza cu sosul preparat si cu patrunjel verde.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: lasagne cu carne de vita

Comentarii

Adauga comentariu