index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


linguinne a la peperonata

Ingredientele Necesare:

3 ardei grasi colorati, o ceapa medie, putin ulei pentru prajit, 5 rosii medii, 250 gr. paste linguinne

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

Se iau ardeii ii se pun la cuptor 20-30 min dupacare se scot si se pun intr-o punga de hirtie sa se inmoaie. Se lasa 10 min, dupa care se taie si se goleste apa, se decojesc si se taie fisii.

Se trece apoi la prepararea sosului: se ia ceapa, se curata, se spala si se taie solzisori. Se pune la calit. Se tine 2 minute. Se iau rosiile, se decojesc, se scot semintele si se taie cubulete. Se adauga peste ceapa calita impreuna cu ardeii taiati fasii.
Separat, se fierb pastele (linguine sau un alt fel de spaghete) in apa cu o lingura de sare. Se strecoara, si se amesteca cu sosul.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: linguinne a la peperonata

Comentarii

Adauga comentariu