index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


macaroane gratinate

Ingredientele Necesare:

400-500 gr. macaroane cu oua sau spaghete, 1 cescuta lapte, 1 lingurita faina, 100 gr. unt, 1 galbenus, 2 linguri smantana, 3 linguri svaiter ras, sare, pesmet

Timp Preparare:

50 minute

Mod De Preparare:

Macaroanele se tin la fiert 20 de minute. In acest timp se prepara sosul: untul, faina si laptele se amesteca cu galbenusurile si smantana, batind cu telul pina se omogenizeaza bine. Se aseaza macaroanele cu sosul intr-o tava unsa cu unt, presarata cu pesmet si se pun in cuptor sa se gratineze. Cu 10 minute inainte de se face se presara cu svaiter ras.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: macaroane gratinate

Comentarii

Adauga comentariu