index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


paste cu pesmet varianta rapida

Ingredientele Necesare:

fidea cu ou sau fara ou
sare (dupa gust)
un pic ulei
pesmet

Timp Preparare:

10 minute

Mod De Preparare:

Se pune la fiert apa cu sare si atunci cand apa da in clocot se pune fideaua.

Se lasa la fiert 4 minute dupa care se scurge apa.

Se pune pesmetul in tigaie in ulei incins si se prajeste cca 3-4 minute.

Peste pesmet se adauga fideaua si se amesteca rapid dupa care se ia tigaia de pe foc.

Se acopera cu un capac. Se raceste si se pune in farfurii. Pofta Buna.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: paste cu pesmet varianta rapida

Comentarii

Adauga comentariu