index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Masa de paste este cea mai bogata in alimente cu un nivel mare de colesterol.Carnea de miel creste nivelul colesterolului in sange mai mult ca orice alta carne. In combinatie cu ouale de paste si pasca sau/si cozonacul efectul asupra organismului nu este unul foarte bun.


paste cu pesmet varianta rapida

Ingredientele Necesare:

fidea cu ou sau fara ou
sare (dupa gust)
un pic ulei
pesmet

Timp Preparare:

10 minute

Mod De Preparare:

Se pune la fiert apa cu sare si atunci cand apa da in clocot se pune fideaua.

Se lasa la fiert 4 minute dupa care se scurge apa.

Se pune pesmetul in tigaie in ulei incins si se prajeste cca 3-4 minute.

Peste pesmet se adauga fideaua si se amesteca rapid dupa care se ia tigaia de pe foc.

Se acopera cu un capac. Se raceste si se pune in farfurii. Pofta Buna.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: paste cu pesmet varianta rapida

Comentarii

Adauga comentariu