index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


paste cu rosii

Ingredientele Necesare:

250g paste, 100g rosii, 50g cascaval, 200g carne taiata marunt in forma de cubulete, sare, unt, ulei, iaurt natural, busuioc maruntit

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

Se fierb pastele cu putina sare. Se prajeste carnea cubulete in putin ulei. Se aseaza pastele intr-o farfurie mai mare unsa cu putin unt sau margarina. Se adauga carnea prajita, busuiocul maruntit si rosiile taiate felii putin mari. Apoi se adauga iaurt si se amesteca totul pana se omogenizeaza complet.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: paste cu rosii

Comentarii

Adauga comentariu