index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


paste cu sos pesto

Ingredientele Necesare:

un pachet Paste
3 cupe de busuioc proaspat
un catel de usturoi
100-150 gr parmezan ras
100 gr miez de alune
ulei de masline
piper macinat
2-3 linguri smantana lichida

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se fierb pastele, se scurg si se trec printr-un jet de apa rece.
Se ia un robot de bucatarie si se pune in el catelul de usturoi si busuiocul, se mixeaza de cateva ori dupa care se adauga smantana si alunele si se mai porneste odata robotul.
Se pune pasta de busuioc peste paste si se adauga sare.Se rade parmezan si se presara pe deasupra.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: paste cu sos pesto

Comentarii

Adauga comentariu