index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Lămaile si portocalele isi vor pastra prospetimea mai mult timp, dacă se vor unge cu ulei vegetal, se vor pune în pungi de celofan sau într-un vas acoperit si ținut la răcoare.


salata bulgareasca

Ingredientele Necesare:

salata verde, ardei gras, morcov, rosii, oua fierte si cascaval

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

Se ia salata si dupa ce se spala se taie marunt pe un fund de lemn. La fel se procedeaza si cu ardeiul. Se adauga salata si ardeiul intr-un bol iar peste se rade un morcov. Se ia rosia se taie in 4 sferturi. Ouale se fierb, se curata si se curata si ele in 4 sferturi si se adauga, ca si rosiile peste continutul initial.

In final se pun ulei, otet si sare si se rade peste branza sau cascaval.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: salata bulgareasca

Comentarii

Adauga comentariu